FAQ

Hieronder vind je antwoord op onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op via ons contactformulier dan beantwoorden wij deze graag.

Wanneer je op werkdagen vóór 12.oo uur een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Let op, dit geldt niet voor onze gepersonaliseerde producten. Deze hebben een levertijd van +/- 10 werkdagen.

Je kunt betalen via IDeal. Hier kun je met alle Nederlandse banken betalen. Daarnaast kun je ook met Creditcard betalen.

De verzendkosten bedragen voor bestellingen binnen Nederland €3,95. Voor bestellingen naar België zijn de verzendkosten €8,95.

Bestellingen boven de €50,- verzenden we gratis.

Jazeker! Je kunt al onze producten ook als cadeautje bestellen. In je winkelmandje kun je aangeven of er cadeautjes bij zitten die ingepakt moeten worden.

Daarnaast kun je als aflever adres het adres van de ontvanger invullen dan zorgen wij dat het cadeautje direct bij de ontvanger bezorgd wordt.

Je kunt ook een Milestone Moon Cadeaubon bestellen als je iemand zelf een product wil laten uitkiezen.

Basic kalenders kunnen op eigen kosten retour gezonden worden. Stuur hiervoor eerst een mail naar retour@milestonemoon.nl.

Gepersonaliseerde kalenders worden speciaal voor jou ontworpen en besteld, deze kunnen dus niet retour gezonden worden.

Ons retouradres is:

Callenburgstraat 69
3134GC Vlaardingen

Het is mogelijk om onze producten in te kopen.

Laat hier een berichtje achter, dan sturen wij je de wholesale brochure toe.

Wij zijn altijd bereid om met je mee te denken, schroom dus niet om ons gewoon een berichtje of mailtje te sturen met je verzoek of wens erin. 

Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen! 🙂