Over ons

Over ons - MIlestone Moon

Ik ben June van Noordennen en in februari 2020 ben ik moeder geworden van Flore. Als kersverse moeder sta je natuurlijk continue met de fotocamera in je hand om alles vast te kunnen leggen. Van het eerste lachje tot het eerste stapje. Allemaal van die mijlpalen die je niet wil vergeten.

Naast alle foto’s wilde ik ook graag de data ergens vastleggen. Hier zijn natuurlijk ontzettend veel boeken voor te vinden, alleen daar schrijf je je iedere week een slag in de rondte. Tijdens mijn zwangerschap had ik al ervaren dat ik hier niet zo goed in was, dat moest toch makkelijker kunnen?!

En zo is het idee voor Milestone Moon ontstaan. Een overzichtelijke plek waar je alle mijlpalen van je zwangerschap of uit het eerste jaar in kunt bijhouden. Zonder dat je meteen hele levensverhalen erbij hoeft te schrijven. Met de bijgeleverde stickers wordt het bijhouden van mijlpalen nog makkelijker.

Een Milestone Moon Kalender is een mooie manier om later terug te kijken op je zwangerschap het eerste jaar!

En toen was de kalender daar, maar de creativiteit nog niet op, dus vandaar dat ik mijn assortiment blijf uitbreiden met producten die passen bij grote en kleine mijlpalen tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens het moederschap. Gewoon omdat deze momenten in je leven onvergetelijk zijn.

"Milestone Moon, de shop met producten voor grote en kleine mijlpalen."