Geboortekaartje op maat

Geboortekaartje, uitnodiging voor een babyshower of een babyborrel nodig? Ook dan staan we voor je klaar. Naast onze vaste collectie die je kunt shoppen in onze webshop doen wij ook aan maatwerk.

Naar aanleiding van jullie wensen ontwerp en print ik het perfecte geboortekaartje of de uitnodiging voor jullie feestje. Hieronder vind je stap voor stap onze werkwijze.

Via onderstaand contactformulier kun je mij je eerste wensen doorgeven. Wat voor soort kaartje heb je nodig? Heb je al een idee over de stijl die het moet worden? Weet je nog niet precies wat het moet worden, geen probleem. Ik denk graag met je mee.

Na het invullen van het formulier neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om verdere details te bespreken.

De kosten voor een ontwerp op maat zijn €85,- inclusief btw. Deze prijs is exclusief drukkosten en eventuele extra’s.

Aan de hand van het wensengesprek ga ik aan de slag met een offerte. De totaalprijs is namelijk afhankelijk van het aantal kaartjes dat nodig is, welk soort papier gebruikt moet worden en of jullie nog extra’s nodig hebben als enveloppen of sluitstickers.

Na akkoord op de offerte vraag ik een aanbetaling van 25%. Hierna ga ik voor jullie aan de slag met het eerste concept ontwerp. Deze zal ik vervolgens aan jullie doorsturen binnen twee weken.

Het is dan mogelijk om eventuele aanpassingen door te geven. Bij de offerte zijn twee correctierondes inbegrepen.

Bij akkoord op het concept ontvangen jullie van mij een proefdruk. Zo kun je het kaartje in het echt bewonderen en definitief beslissen of dit hét kaartje moet worden.

Akkoord?


Dan kan het wachten beginnen, want de kleine laat zich natuurlijk niet plannen. Zodra jullie kindje geboren is kun je mij direct contacten en de geboortegegevens doorgeven. Hierna zal ik direct de druk in werking zetten.

Het printen en verzenden van de kaartjes duurt ongeveer 3 werkdagen.

Geboortekaartje op maat aanvragen