Babykalender: Waarom kiezen ouders juist hiervoor in het eerste jaar?

Babykalender: Waarom kiezen ouders juist hiervoor in het eerste jaar?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Mogelijkheden genoeg als het gaat om het bijhouden van de mijlpalen van jouw kleintje. Je kunt alle gebeurtenissen opschrijven in speciale babydagboeken of eerste jaar babyboeken. Daarnaast is het natuurlijk een echte must om overal foto’s van te maken! Maar wat wij bij Milestone Moon merkte is dat je niet altijd tijd hebt om alle verhalen meteen op te schrijven in de boeken, daardoor ga je achterlopen en weet je weken later niet meer of iets nu op de ene of op de andere dag gebeurde. Met een babykalender van Milestone Moon vergeet je een dag nooit meer!

Eenvoudig & snel

Mijlpalen bijhouden was nog nooit zo makkelijk. Hang de kalender op een zichtbare plek en plak een sticker of schrijf wat jouw kindje heeft gedaan of geleerd vandaag. Met het bijgeleverde stickervel wordt het nog makkelijker, want hier staan de meest voorkomende mijlpalen al op. Zo hoef jij alleen nog een sticker te plakken bij de juiste datum.

Mogelijkheid tot personaliseren

Op onze gepersonaliseerde kalender zijn de maanden en naam van je kindje al ingevuld. Zo hoef jij alleen de mijlpalen nog toe te voegen. Nog makkelijker dus! 🙂 En daarnaast is de persoonlijke kalender natuurlijk ideaal wanneer je meerdere kinderen hebt, zo weet je meteen welke kalender bij welk kindje hoort.

Herinnering voor later

Een babykalender is een mooie herinnering voor later. Kijk samen terug op het eerste jaar of vergelijk de kalenders met die van broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Kijk eens terug wie er allemaal op kraambezoek kwamen of welke leuke activiteiten jullie hebben ondernomen.

Uniek cadeau voor aanstaande/nieuwe ouders

Geef een uniek cadeau aan (kersverse) ouders. De basic variant als kraamcadeau of een gepersonaliseerde als de baby er is. Je zult ze meteen verrassen met een uniek kraamcadeau.

Volg je ons al?

Volg ons op Instagram en blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten, toffe acties en een enorme dosis mijlpaalinspiratie. ;